Cauti ceva anume?

miercuri, 8 aprilie 2009

Conceptul nu Cladirea


ma adresez strict scumpilor, dragilor, ambitiosilor frati de peste Prut.

Oameni buni vorbesc romana, ma intelegeti, bai fratilor...va sustin sunt cu sufletul mai mult decat acolo, ma ridic, strig...Jos Comunismul, sa moara in chinuri cainii proletari...dar parca m-as aseza la loc , ba bateti-va cu ei, rupeti-le capurile, dar nu le dovediti ca sunteti anarhici, geamu' ala te-a furat?, stalpu' ala ti-a creat conditii de cacat de trai?inteleg esti nedreptatit...dar nu te folosii de arborarea steagului....un act maret, demn....ca sa furi un calculator...un act josnic.
Nu incendiati cladirii ca sa dovediti ca vorbiti serios...cred ca au observat ca e asa cand v-au vazut totusi oarecum spontan stransi in acelasi loc pentru aceeasi chestie....nu dati foc , cladirile alea va trebuie ca sa aveti pe ce arbora steagul, simbolul victoriei voastre...va trebuie cladirea, va trebuiesc edificii in care sa refaceti regimul si sa va imbunatatiti traiul...ati inceput in strada, corect, invingeti...sper din toata inima care bate in acelasi ritm cu voi....dar nu cu maldarul ala de caramizi va bateti...duce-ti-va peste voronin, cere-ti-i socoteala...aruncati cu pietre in EL, dat-i LUI foc, lui si acolitilor lui.
Sunt sigur ca o cladire se poate convinge usor sa fie de partea voastra...scapati de oamenii din ea...si e a voastra si vi se daruieste intru totul.

Pe ei pe mama lor...
REFUZ REZIST SUNT ANTICOMUNIST

Un comentariu:

  1. "aruncati cu pietre in EL, dat-i LUI foc, lui si acolitilor" Da... asa Dreptatea cu toporul!! ca la 1907. Cum explicam aseara unui basarabean: Voronin o sa foloseasca actele de violenta in favoarea lui, asa ca cel mai bine ar fi sa se mobilizeze in numar mare si sa protesteze demn, si azi si maine si cat va fi nevoie. Sa fie agresivi, dar nu fizic, sa fie ei eroi, nu comunistul. Dar la cum am vazut eu ca gandesc "ai nostri frati", o sa se rasufle toata traba asta, in curand, iar comunismul isi va flutura steagul linistit peste Moldova aka Basarabia, ca Moldova e regiunea mea.

    RăspundețiȘtergere

Etichete

Stiri Proaspete Rock si Metal METALHEAD.RO